Vinter/høst

Vinter og høstvarer i vår butikk

I vår luebutikk finner du varer for vinter, vår, sommer og høst. Vi har varer både for han, henne og barn. Vi er forholdsvis små slik at noen av varene vi presenterer blir sendt fra våre sammarbeidspartnere. Disse varene er markert med hvilken partener det blir sendt fra.

Vi forbreder oss på høst 2019 og vil få inn mange flotte varer. Vi satser på å utvide vareutvalget vårt i år og vil få inn et bredere utvalg av votter, skjerf og andre flotte artikkler. 

Luer

En lue er et hodeplagg vi er godt kjent med som normenn. I dag brukes ikke luen kun som beskyttelse mot kulde men også som ett moteplagg. De kommer i endeløse varianter og farger. Den vanligste formen er nok fortsatt topplue med dusk. i Norge har vi flere produsenter og merker. Vi kan nevne luer fra Kari traa, Bjørn Dæhlie, Helly Hansen, Ulvang og Johaug. Vi her i nettbutikken www.lue.no har merker som Johaug, Dahle of Norway, Bart og Zavelio ( saueskinnsluer) Vi tar også inn egne luer fra Kina til både voksen og barn. Vi jobber hele tiden med å bedre utvalget vårt.

Lue fra Johaug

Vi fører alle luene fra Johaug, samt noen votter og hansker. Disse er moderne og av god kvalitet. Designet er lett og kjenne igjen med Johaug sitt enblem som oftes festet i front av luen.

Saueskinnsluer

Fra Zavelio får vi saueskinnsluer. Disse er håndsydd og av meget god kvalitet. Kjøper du en slik har du lue i mange år. Vi har valgt å ta inn Ushanka luer, eller russiske pelslue som det ofte kalles. De har fått mange kallenavn etterhvert ( se bort nå hvis du ikke ønsker å se disse) på grunn av passformen har de ofte fått navn som Bjørnefett, Bjørnefitte osv. Luene egner seg veldig bra for det norske klimaet da de er svært varme og vannavstøtende.

Vi har også luer fra MJM. Disse har geiteskinn utvendig og kanin innvendig. 

Skinnlue med pels

 

Du ser vårt utvalg her. 

Barts

Barts er en av de største lueprodusentene i Europa. Deres historie startet i Saint Tropez i 1986. Der startet de med å lage håndsydde shortser til de rike og berømte. Med sine hardt opparbeide penger reiste han verden rundt og merket tok ikke av før han kom til de snøfulle stene i verden og startet og selge luer.

Du ser vårt utvalg av Barts her. 

Dale of Norway

Tettsteted Dale ligger mellom vakre fjell, fosser og fjorder. Dale of Norway ble grunnlagt i 1879 og bærer stolt frem norske strikke tradisjoner. 

Lue.no fører de mest kjente luer og pannebånd de har. Du ser hele utvalget vårt her.

 

Andre sammarbeidspartnere

Godteri

Økonomi

Mote

Regnskap  Regnskap

Kredittkort